Tentang Kami

LUCURY

GLASSMAKER

Master GLASSMAKER: VIRTUOSITY, Master OF THE MATERIAL AND CREATIVITY

Xuzhou QLT Trade Co., Ltd.

Produsén botol kaca profesional

4

kalayan sajumlah hébat teknisi ngalaman sareng terampil sareng staf manajemén. parusahaan boasts pikeun kuli khusus, calakan sareng ngora kuring sumanget perusahaan nyaéta: 'Inovasi, Éksplorasi. Pasanggiri. Straggling sareng Moneering ", padoman kualitasna nyaéta: NO Pangalusna. 15.11 Atur tor. Kapuasan Palanggan sareng Ngajaga Perbaikan '. Salaku usaha anu dijaga. Tujuan tina sadaya padamelan damel di pabrik kami nyaéta ngembangkeun janten perusahaan modem ukuran 5g kalayan alus manajemén sareng peralatan téknologi canggih!

1

VISI PELANGGAN

Produsén botol kaca profesional

3

SERTIFIKAT URANG

Pabrik urang nyepeng SOS. COO inbound inspeksi sareng karantina, sareng hak pikeun dagang di asing bade. Sumanget inovasi, eksplorasi, persaingan, perjuangan sareng pamekaran mangrupikeun kabijakan kualitas "henteu narékahan anu pangsaéna, narékahan pikeun perfecto, kapuasan pelanggan sareng excellon,".

2

WARISAN LUAR BIASA JEUNG

PANGALAMAN UNIK

——

Tina konéng anu kuat, ngagenclang warna safron, gelas anu lebur tina kaca pijar ngaluncurkeun halus pikeun ditiup sareng dicetak. Kami aya di xuzhou china, di Désa liuxin, diganti nami dina abad ka-15 "Kaca Kampung" *. Di dieu, salami langkung ti saabad, hiji kampung tumbuh, hirup sareng ngalegaan ka dunya berkat kaahlian unik tina pembuat gelas anu parantos diturunkeun sacara turun-tumurun.

Didorong ku karep sareng kaasih pikeun matémat anu luar biasa ieu, tukang nyieun kacamata élit ieu parantos tiasa kéngingkeun sareng neraskeun élmuna ti generasi ka generasi, sabab kamajuan téknologi sareng kreativitas ngembang.

4
3

Ngawasa

Sihir

——

Kaca mangrupikeun bahan hirup, dimana ngahasilkeun objék anu sami henteu teras-terasan kahontal. Ngabentuk nempatkeun bahan anu henteu stabil ieu dina tekanan anu penting, anu tiasa nyababkeun henteu sampurna sakalian dina prosés manufaktur. Nanging, mangrupikeun bahan gaib, seuneu sareng watek anu sami anu dicandak ku masarakat di QLTGLASS kalayan sampurna berkat élmu anu luar biasa.

Éta padamelan anu panas nanganan kaca cair. Dilaksanakeun ku kapang, anu tukang nyieun gelas sacara saksama niténan gob anu dilebur sareng ngawaskeun éta salami prosés manufaktur pikeun ngarobih kana hiji botol. Mangrupikeun prosés anu narik ati, dilakukeun ku teknisi kaca anu ahli ngahijikeun katepatan sareng kautamaan pikeun ngajamin botol anu idéntik bébas tina teu sampurna. Kadali kualitas anu ketat nuturkeun, mastikeun produksi standarisasi, kualitas dijamin sareng kapuasan pelanggan

2

Jaringan ieu sareng kaparigelan ngadamel gelas tradisional, unik di dunya, ngamungkinkeun nawiskeun nami-nami anu paling ageung dina parfum, kosmétik sareng sumanget mangrupikeun kaparigelan global anu aya dina tradisi sareng sophistication sareng méwah "didamel di Cina".