Warta

  • Pos waktos: Jun-25-2021

    Nalika anjeun sering ngagaleuh anggur, anjeun bakal ningali bédana ageung dina warna botol anggur. Sababaraha anu héjo, aya anu coklat, aya anu bodas. Sababaraha konsumén mikir yén botol héjo sareng coklat ngajaga tina cahaya. Kusabab kitu, anggur dina héjo sareng botol coklat dianggap kuali anu langkung saé ...Maca deui »

  • Pos waktos: Jun-23-2021

       Botol salaku bagian penting tina budaya anggur, munculna desain bungkusan botol penting pisan. Ayeuna, botol anggur beuki warna-warni, sareng aya pemandangan kembang anu subur makmur pikeun kaéndahan. Janten, dina produksi gelas botol, urang kedah mayar atten ...Maca deui »

  • Pos waktos: Jun-16-2021

         Kaseueuran pabrik botol kaca di pabrik produk, bakal nampi palanggan sababaraha masalah kualitas produk, nyababkeun keluhan pelanggan, nyababkeun karugian dina dua sisi. Alesan pikeun disalahkeun: utamina dina prosés produksi, disababkeun ku kontrol kualitas anu teu leres. Ayeuna dina produksi ...Maca deui »

  • Pos waktos: Jun-08-2021

        Botol kaca mangrupikeun conto sampel bungkusan anu langkung umum dina industri anggur. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé seueur dianggo dina kahirupan urang sadidinten. Tapi kusabab pabrik botol kaca di pasar seueur teuing, ngabalukarkeun pangguna henteu tiasa mésér produk kalayan harga anu saé sareng kualitas anu saé dina ...Maca deui »

  • Pos waktos: Jun-04-2021

    Hawa beuki panas, konsumsi bir ogé parantos lebet kana usum puncak, dina perhatosan kualitas bir, naha anjeun parantos perhatoskeun umur rak botol bir? Analisis ahli wadah kaca nunjukkeun yén dimana-mana sering kajadian luka ledakan botol bir, ubiq ...Maca deui »

  • Pos waktos: Jun-01-2021

       Nyemprot lini produksi botol kaca umumna diwangun ku kamar semprot, ranté gantung sareng oven. Botol kaca sareng pangobatan cai anu baheula, botol kaca khusus kedah merhatoskeun masalah pembuangan kotoran. Sedengkeun pikeun kualitas nyemprot botol kaca, sareng pangobatan cai, ...Maca deui »

  • Pos waktos: Mei-28-2021

       Botol kaca mangrupikeun salah sahiji conto bungkusan anu langkung umum dina industri anggur. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé seueur dianggo dina kahirupan urang sadidinten. Nanging, kusabab seueur teuing pabrik botol kaca di pasar, pangguna moal tiasa mésér barang éta dina harga anu saé produk anu saé sareng murah, ...Maca deui »

  • Pos waktos: Mei-24-2021

         Botol gelas anggur lahir di awal abad ka-17. Pamakéan paling awal tina botol kaca nyaéta sampanye. Dina 1724, pamaréntah Perancis ngantepkeun sampanye difermentasi dina botol kanggo dijual. Tanggal 25 Méi 1728, anggur sampanye dijual di luar negeri kalayan idin ti raja. Dina 1728, Fren ...Maca deui »

  • Pos waktos: Mei-10-2021

        Dina produksi botol kaca, téknologi manufaktur anu henteu standar atanapi faktor éksternal anu sanésna bakal nyababkeun cacat dina botol, sareng permukaan botol na henteu lemes sareng bersih, salah sahiji cacat anu umum. 1. Nalika kaca kosong murag kana kapang awal, éta moal tiasa akurat ...Maca deui »

  • Waktos Post: Apr-26-2021

        Botol karajinan kaca ayeuna botol warna beuki seueur, sareng beuki seueur anu langkung merhatoskeun, naon jinis anggur anu milih jinis botol, sapertos anggur bodas kalayan botol kaca transparan, Maotai seueur botol bodas susu, bir anu dianggo kalayan botol warna Dina pamilihan numutkeun ...Maca deui »

  • Waktos Post: Apr-19-2021

        Pilihan botol botol kaca, bagian tina alesanana nyaéta tina penampilanana, tékstur jernihna, penampilan suasana bungkusna anu megah, tiasa pisan ningkatkeun bungkusan anggur, ngarebut panon konsumén, teras ningkatkeun penjualan; Salaku tambahan , sabab gelas ...Maca deui »

  • Influence of glass bottle on liquor
    Pos waktos: Apr-12-2021

           Botol gelas anu bénten-béntenna komposisi kimia na langkung ageung ogé, botol seueur komponén dina prosés nyepeng minuman keras bakal langkung atanapi langkung leyur dina anggur, ieu kana cabang kelompok mangaruhan rasa anggur dina anggur indikator Warna minuman keras, janten sacara fisik sareng ch ...Maca deui »

12 Teras> >> Halaman 1/2