Desain Khusus

1

Pelapis Bubuk UV & Wraps Grafik

Ngadamel pernyataan bari mayungan kontén tina sinar UVA sareng UVB anu ngabahayakeun. QLT nawiskeun solusi hiasan anu meujeuhna anu tiasa ngabantosan mérek anjeun sareng narik sababaraha rupa konsumén. Ngalakukeun edisi terbatas anggur? Kami gaduh minimum sareng harga anu terjangkau pikeun jasa hiasan kami. Hubungi tim penjualan kami pikeun ngabahas sarat unik anjeun. PencétIeuh ningali conto bérés botol urang.

2

Palapis Gradasi, finish Logam, Frosting sareng Etching

Seueur léngkah permukaan hiasan urang tiasa digabungkeun pikeun nganteurkeun botol kalayan pangaruh visual anu luhur. Milarian warna atanapi desain khusus anu leres-leres nyarioskeun merek anjeun? Hubungi departemen desain kami sareng kami bakal damel sareng anjeun pikeun ngahontal visi anjeun. Pencét Ieuh ningali conto bérés botol urang.

dfgd

Custom Embossing sareng Debossing

Seueur léngkah permukaan hiasan urang tiasa digabungkeun pikeun nganteurkeun botol kalayan pangaruh visual anu luhur. Milarian warna atanapi desain khusus anu leres-leres nyarioskeun merek anjeun? Hubungi departemen desain kami sareng kami bakal damel sareng anjeun pikeun ngahontal visi anjeun. Pencét Ieuh ningali conto bérés botol urang.

4

Saringan Sutra & Stamping Panas

QLT ngahususkeun kana desain kapang khusus. Kami bakal nyandak logo anjeun sareng ngadamel desain cetakan embossed atanapi debossed khusus pikeun anjeun! Tunjuk konsumén satia anjeun ngeunaan saleresna anjeun sareng jantenkeun tanda anjeun dina gelas. Ngobrol ka departemen rékayasa kami ngeunaan kabutuhan pasti anjeun.