Kontrol Kualitas

Free-Conver

Laporan Saftey Bahan ku SGS

Botol kami parantos diuji sareng disahkeun ku pihak katilu mandiri anu nunjukkeun yén kalungguhan sareng kadmium tingkat leachable taat kana régulasi FDA. Nyatana, tingkat urang jauh handapeun wates anu diijinkeun ku FDA. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan hasil tés kami, taros Kami.

Ngeunaan Sertifikasi SGS

SGS mangrupikeun perusahaan pamariksaan, verifikasi, uji coba sareng sertifikasi anu terkenal di dunya. Kami diaku salaku patokan global pikeun kualitas sareng integritas. Jasa inti kami tiasa dibagi kana opat kategori:

1. Nguji: SGS ngajaga jaringan global fasilitas uji coba, dikerjakeun ku tanaga anu berpengetahuan sareng berpengalaman, ngamungkinkeun anjeun ngirangan résiko, nyingkat waktos ka pasar sareng nguji kualitas, kasalametan sareng kinerja produk anjeun ngalawan standar kaséhatan, kaamanan sareng pangaturan anu relevan.

2. Sertifikasi: Sértipikat SGS ngamungkinkeun anjeun nunjukkeun yén produk anjeun patuh sareng standar nasional sareng peraturan atanapi standar anu ditetepkeun ku pelanggan, ngalangkungan sertifikasi.

Free-Converte

Sértipikasi AS FDA GMP Inspection

Insinyur di bumi kami disertifikasi ku AS FDA GMP Inspecion. Sertifikasi Inspeksi GMP FDA nyayogikeun pitunjuk pikeun ngalaksanakeun kagiatan pikeun ngaevaluasi pamatuhan industri sareng Federal Food, Narkoba, sareng UU Kosmetik sareng hukum sanés anu dikaluarkeun ku FDA.