Bungkusan

QLT Glass Packaging ngagaduhan sababaraha pilihan bungkusan sekundér.
Kami nawiskeun kotak kardus mérek khusus kalayan partisi sahingga anjeun tiasa ngirim produk anjeun tanpa kedah hariwang ngeunaan rusak.
Atanapi, pasang antik kana botol anggur anjeun. Kami nawiskeun kasus botol anggur tunggal atanapi ganda sakumaha anu katingali dina pintonan slaid ieu.
Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan tinju kardus atanapi kasus anggur khusus, ngahubungi kami sareng wawakil penjualan bakal lami teu lami.