250ml és berg bentuk botol kaca minuman keras

Pedaran pondok:

Barang # : 3059777

Botol kaca minuman keras és bergél 250ml ieu bakalan nganggo cork. Botol ieu ngagaduhan finish hibrid anu tiasa nampi gabus atanapi bartop. botol minuman keras ieu didamel tina gelas super flint sareng BPA Free.

 

Kapasitas 250ml
Bahan Gelas Super Flint
Warna Jelas
Jangkungna 190mm
Diaméter Sungut 20.5mm
Diaméter Awak 42 * 65mm
Beurat 427g
Perawatan permukaan Frosted, Decal, Polish, Paint, Color spray, jsb.

Detil Produk

Tags

Botol kaca minuman keras és bergél 250ml ieu bakalan nganggo cork. Botol ieu ngagaduhan finish hibrid anu tiasa nampi gabus atanapi bartop. botol minuman keras ieu didamel tina gelas super flint sareng BPA Free.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali