botol minuman keras bentuk 700 ml buleud

Pedaran pondok:

Botol Anggur Botol Anggur 700 ml Jelas Kaca ieu bakal sumping sareng bérés gabus. Botol ieu ngagaduhan finish hibrid anu tiasa nampi gabus atanapi bartop. botol minuman keras ieu didamel tina gelas super flint sareng BPA Free

 

Kapasitas 700 ml
Bahan Gelas Super Flint
Warna Jelas
Jangkungna 214 mm
Diaméter Sungut 30 mm
Diaméter Awak 84 mm
Beurat 644 g
Perawatan permukaan Frosted, Decal, Polish, Paint, Color spray, jsb.

Detil Produk

Tags

    Botol Anggur Botol Anggur 700 ml Jelas Kaca ieu bakal sumping sareng bérés gabus. Botol ieu ngagaduhan finish hibrid anu tiasa nampi gabus atanapi bartop. botol minuman keras ieu didamel tina gelas super flint sareng BPA Free.clear liquor bottle


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali