Botol Juniper Kaca Hapus 750ml

Pedaran pondok:

Barang # : 3059765

Botol Juniper Kaca Jelas Kaca 750ml ieu parantos sisip kalayan taktak anu lega sareng sumping kalayan bérés gabus. Botol ieu ngagaduhan finish hibrid anu tiasa nampi gabus atanapi bartop. Warna Antik jelas / amber sareng sacara efektif tiasa ningalikeun Palabuhan anjeun.

 

Kapasitas 750ml
Bahan Gelas Super Flint
Warna Jelas / Amber
Jangkungna 226mm
Diaméter Sungut 35.5mm
Diaméter Awak 89mm
Beurat 620g
Perawatan permukaan Frosted, Decal, Polish, Paint, Color spray, jsb.

Detil Produk

Tags

Logo Terukir Ieu 750 ml Amber / Clear Glass Empty Wisky Liquor Botol ngagaduhan sisi anu ramping kalayan taktak anu lega sareng sumping kalayan finish gabus. Botol ieu ngagaduhan finish hibrid anu tiasa nampi gabus atanapi bartop. Warna Antik jelas / amber sareng sacara efektif tiasa ningalikeun Palabuhan anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali