375 ml botol kaca alkohol minuman keras warna hideung

Pedaran pondok:

Botol Anggur Marquise Marquise Anggur Kaca 375 ml ieu bakal sumping sareng bérés gabus. Botol ieu ngagaduhan finish hibrid anu tiasa nampi gabus atanapi bartop. botol minuman keras ieu didamel tina gelas super flint sareng BPA Free.

Kapasitas 375 ml
Bahan Gelas Super Flint
Warna Jelas
Jangkungna 177 mm
Diaméter Sungut 30 mm
Diaméter Awak 78 mm
Beurat  g
Perawatan permukaan Frosted, Decal, Polish, Paint, Color spray, jsb.

Detil Produk

Tags

Botol Anggur Marquise Marquise Anggur Kaca 375 ml ieu bakal sumping sareng bérés gabus. Botol ieu ngagaduhan finish hibrid anu tiasa nampi gabus atanapi bartop. botol minuman keras ieu didamel tina gelas super flint sareng BPA Free.

liquor bottle


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali