375 ml botol gelas minuman keras anggur warna coklat sareng gabus

Pedaran pondok:

Botol Anggur Marquise Marquise Anggur 375 ml Brown ieu bakal sumping sareng bérés gabus. Botol ieu ngagaduhan finish hibrid anu tiasa nampi gabus atanapi bartop. botol minuman keras ieu didamel tina gelas super flint sareng BPA Free.

Kapasitas 375 ml
Bahan Gelas Super Flint
Warna Brown
Jangkungna 254 mm
Diaméter Sungut mm
Diaméter Awak 61 mm
Beurat 321 g
Perawatan permukaan Frosted, Decal, Polish, Paint, Color spray, jsb.

Detil Produk

Tags

Botol Anggur Marquise Marquise Anggur 375 ml Brown ieu bakal sumping sareng bérés gabus. Botol ieu ngagaduhan finish hibrid anu tiasa nampi gabus atanapi bartop. botol minuman keras ieu didamel tina gelas super flint sareng BPA Free.

brown bottle


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali