Botol gelas bentuk minuman beralkohol 700 ml

Pedaran pondok:

Botol Anggur Amber Glass Borgogne Marquise 700 ml ieu bakal sumping sareng bérés gabus. Botol ieu ngagaduhan finish hibrid anu tiasa nampi gabus atanapi bartop. botol minuman keras ieu didamel tina gelas super flint sareng BPA Free.

Kapasitas 700 ml
Bahan Gelas Super Flint
Warna Amber
Jangkungna 176 mm
Diaméter Sungut 39 mm
Diaméter Awak 100 mm
Beurat g
Perawatan permukaan Frosted, Decal, Polish, Paint, Color spray, jsb.

Detil Produk

Tags

Botol Anggur Amber Glass Borgogne Marquise 700 ml ieu bakal sumping sareng bérés gabus. Botol ieu ngagaduhan finish hibrid anu tiasa nampi gabus atanapi bartop. botol minuman keras ieu didamel tina gelas super flint sareng BPA Free.

round glass bottle


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali