Botol gelas anggur warna 750 ml biru sareng gabus

Pedaran pondok:

Botol Anggur Marquise Anggur 750 ml Biru Kaca ieu bakal sumping sareng bérés gabus. Botol ieu ngagaduhan finish hibrid anu tiasa nampi gabus atanapi bartop. botol minuman keras ieu didamel tina gelas super flint sareng BPA Free.

Kapasitas 375 ml
Bahan Gelas Super Flint
Warna Biru
Jangkungna 323 mm
Diaméter Sungut mm
Diaméter Awak 72 mm
Beurat 478 g
Perawatan permukaan Frosted, Decal, Polish, Paint, Color spray, jsb.

Detil Produk

Tags

Botol Anggur Marquise Anggur 750 ml Biru Kaca ieu bakal sumping sareng bérés gabus. Botol ieu ngagaduhan finish hibrid anu tiasa nampi gabus atanapi bartop. botol minuman keras ieu didamel tina gelas super flint sareng BPA Free.

bottle glass with cork


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali