Botol gelas roh minuman keras warna 750 ml héjo nganggo gabus

Pedaran pondok:

Botol Anggur Anggur 750 ml Hijau Kaca ieu bakal sumping sareng bérés gabus. Botol ieu ngagaduhan finish hibrid anu tiasa nampi gabus atanapi bartop. botol minuman keras ieu didamel tina gelas super flint sareng BPA Free.

Kapasitas 750 ml
Bahan Gelas Super Flint
Warna Héjo
Jangkungna 250 mm
Diaméter Sungut 30 mm
Diaméter Awak 90 mm
Beurat g
Perawatan permukaan Frosted, Decal, Polish, Paint, Color spray, jsb.

Detil Produk

Tags

Botol Anggur Anggur 750 ml Hijau Kaca ieu bakal sumping sareng bérés gabus. Botol ieu ngagaduhan finish hibrid anu tiasa nampi gabus atanapi bartop. botol minuman keras ieu didamel tina gelas super flint sareng BPA Free.

bottle with cork


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali