375 ml botol kaca anggur beureum kalayan tutup

Pedaran pondok:

Botol Anggur Amber Glass Bourgogne Marquise 375 ml ieu bakal sumping sareng bérés gabus. Botol ieu ngagaduhan finish hibrid anu tiasa nampi gabus atanapi bartop. botol minuman keras ieu didamel tina gelas super flint sareng BPA Free.

Kapasitas 375 ml
Bahan Gelas Super Flint
Warna Jelas
Jangkungna 237 mm
Diaméter Sungut mm
Diaméter Awak 61 mm
Beurat  288 g
Perawatan permukaan Frosted, Decal, Polish, Paint, Color spray, jsb.

Detil Produk

Tags

Botol Anggur Amber Glass Bourgogne Marquise 375 ml ieu bakal sumping sareng bérés gabus. Botol ieu ngagaduhan finish hibrid anu tiasa nampi gabus atanapi bartop. botol minuman keras ieu didamel tina gelas super flint sareng BPA Free.

375 wine bottle


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali