Botol gelas minuman keras bentukna 500 ml pasagi kalayan panutup

Pedaran pondok:

Botol Anggur 500 ml Clear Glass Bourgogne Marquise Ieu bakal sumping sareng bérés gabus. Botol ieu ngagaduhan finish hibrid anu tiasa nampi gabus atanapi bartop. botol minuman keras ieu didamel tina gelas super flint sareng BPA Free.

Kapasitas 500 ml
Bahan Gelas Super Flint
Warna Jelas
Jangkungna 249 mm
Diaméter Sungut   mm
Diaméter Awak 51 * 79 mm
Beurat  g
Perawatan permukaan Frosted, Decal, Polish, Paint, Color spray, jsb.

Detil Produk

Tags

Botol Anggur 500 ml Clear Glass Bourgogne Marquise Ieu bakal sumping sareng bérés gabus. Botol ieu ngagaduhan finish hibrid anu tiasa nampi gabus atanapi bartop. botol minuman keras ieu didamel tina gelas super flint sareng BPA Free.

liquor bottle


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali